Pala on täysin uusi tapa myydä asuntosi itse

Pala on perustettu juuri sinua varten. Myyt asuntosi edelleen itse ja me autamme täsmälleen siinä kohdassa, missä eniten tarvitset apua.

2017150618

Valitse Pala joka sopii juuri sinulle

Sinä olet kotisi paras asiantuntija. Oman asunnon myyminen saattaa silti olla hankalaa, sillä siihen sisältyy useita erityistaitoja vaativia vaiheita. Me autamme, kun tarvitset apua. Valitse neljästä Palasta sinulle sopivin. Yksi riittää.

1

Suunnittelupala

Hyvin suunniteltu on jo puoliksi myyty.

Suunnittelupalassa saat asuntokaupan ammattilaisemme avuksesi pohtimaan kodillesi oikean hinnan, kohderyhmän ja parhaat myyntiargumentit. Huolehdimme puolestasi kaikista tarvittavista asiakirjoista ja laadimme lainmukaisen myyntiesitteen. Suunnittelupala sopii sinulle, joka haluat saada asuntokauppasi kokonaisuutena heti alkuun oikeille urille.

Tutustu Suunnittelupalaan
2

Markkinointipala

Hyvä markkinointi lisää kiinnostusta ja tarjousten määrää.

Markkinointipalassa ratkot yhdessä asuntokaupan ammattilaisemme kanssa, millainen asuntosi kohderyhmä on, miten heidät tavoitetaan ja vakuutetaan niin, että kauppa etenee ilman turhia viivästyksiä. Markkinointipala sopii sinulle, joka haluat apua oikean ostajan löytämiseen, markkinoinnin toteuttamiseen tai asuntosi esittelyyn.

Tutustu Markkinointipalaan
3

Neuvottelupala

Ammattitaitoinen neuvottelija kääntää vaikeatkin keskustelut voitoksi.

Rahasta puhuminen ei ole helppoa varsinkaan silloin, kun oma koti pitäisi arvottaa euroissa. Neuvottelupalassa autamme sinua hoitamaan asuntoesittelyt, hintaneuvottelut ja tarjousrumban omien etujesi mukaisesti ja juridisesti oikein. Neuvottelupala sopii sinulle, joka osaat jo suunnitella ja markkinoida, mutta haluat asuntokaupan ammattilaisemme mukaan tarjousneuvotteluihin.

Tutustu Neuvottelupalaan
4

Kauppapala

Osaava ammattilainen hoitaa paperityöt nopeasti ja tehokkaasti.

Kauppapalassa olet jo edennyt itsenäisesti tilanteeseen, jossa tarjoukset on hyväksytty ja asuntokauppasi on viimeistä silausta vaille valmis. Enää pitäisi laatia kauppakirjat ja huolehtia siitä, että kaikki materiaalit ja muut kaupan koukerot on varmasti hoidettu lainmukaisesti. Kauppapala sopii sinulle, joka osaat suunnitella, markkinoida ja neuvotella, mutta haluat hoidattaa ne viimeiset ratkaisevat paperityöt ja lakipykälät asuntokaupan ammattilaisellamme.

Tutustu Kauppapalaan

Me autamme sinua elämäsi parhaissa asuntokaupoissa:

Helsinki
Markku Kilpeläinen
LKV. Markkinointi ja myynti. Yli 20 vuotta kokemusta.
501-345-0218
Helsinki
Ville Rantanen
LKV. Juristi. Yli 20 vuotta kokemusta.
415-639-3150
Helsinki
Petri Heikkilä
LKV. Rakennusinsinööri. Yli 20 vuotta kokemusta.
+358 50 442 1664
Jyväskylä
Sanna Hotanen
LKV. Yrittäjä. Yli 15 vuotta kokemusta.
801-442-7207
Tampere
Sina Rosengrén
LKV. Yli 10 vuotta kokemusta finanssialalta.
+358 50 597 1528
Tampere
Niina Lahtinen
LKV. Kiinteistövälitysalan ammattitutkinto. Yli 10 vuotta kokemusta.
8506935151

Pala on

Miksi perustimme Palan?

Suomen asuntomarkkinoilla on tähän asti joutunut miettimään, haluaako ihminen myydä asuntonsa välittäjää käyttämällä, vai myykö hän sen kokonaan itse. Siinä onkin ollut pohtimista, sillä kotiaan yksin myyvältä henkilöltä kuluu hommaan paljon aikaa, jonka voisi käyttää varmasti muutenkin. Asuntokaupan ammattilaisina tuumasimme, että näiden kahden perinteisen mallin väliin pitäisi mahtua kolmaskin vaihtoehto.

Niinpä kehitimme Palan, joka on täysin uusi tapa myydä asunto itse. Palan ideana on, että kaikkia asiakkaamme voivat hyödyntää omaa erityisosaamistaan ja ottaa Palan ammattilaisen avukseen vain siinä kohtaa, missä myynti muuten uhkaisi jumittua.

Tämä on järkevää, sillä aivan kuten ne kodit, joissa sinäkin olet ehtinyt jo asua, myös me ihmiset olemme keskenämme erilaisia. Joku osaa suunnitella, toinen markkinoida, kolmas hinnoitella ja neljäs ymmärtää suvereenisti sen tylsän byrokratian, jota asunnon myymiseen vaaditaan. Pala auttaa sinua tunnistamaan kohdat, joissa kauppoja voisi vauhdittaa ja juuri niissä vaiheissa meidän roolimme on tukea omaa osaamistasi.

Pala muodostuu joukosta kokeneita, mutta nykymaailman menostakin hyvin perillä olevia välittäjiä, jotka haluavat uudistaa tapaa, miten asuntokauppaa meillä Suomessa käydään. Toisaalta me uskomme, että juuri tässä työssä myös vanhan ajan ihmiskohtaamisilla on edelleen merkitystä. Siksi perustimme Palan. Juuri sinua varten.

Palvelulupauksemme

Pala on perustettu juuri sinun asuntokauppojasi ja elämäntilannettasi varten. Palan mallissa sinä myyt edelleen kotisi itse ja meidän roolimme on auttaa.

Me emme siis ole – emmekä halua olla – täyden palvelun talo vaan tarjoamme asiantuntemustamme juuri niihin myynnin vaiheisiin, joihin sinulta itseltäsi ei löydy riittävästi aikaa, halua tai osaamista. Kaikki asiantuntijamme ovat kokeneita asuntomyynnin huippuammattilaisia. Palamme ovat jo valmiiksi hyvin suunniteltuja paketteja, mutta koska jokainen asunto ja kauppa on ainutkertainen, niin räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Pala auttaa sinua tasapainottamaan asunnonmyyntiin käyttämäsi ajan ja taloudelliset panostukset omaan elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Palataanko asiaan?

Jos Pala kiinnostaa, kerro se meille ja olemme sinuun pian yhteydessä. Toimimme aktiivisesti nyt Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä, mutta jalkaudumme tarvittaessa myös muualle Suomeen.